Početna strana   |  Kontakt   |  Lokacije
B. Braun Adria RSRB


 
Početna strana > Kompanija > Filozofija

"Sharing Expertise" - više od slogana

B. Braun brend počiva na tri osnovna principa: vrednost našeg brenda ogleda se u inovativnosti, produktivnosti i održivosti.

Inovativnost
Naša inovativnost odnosi se na proizvode, usluge i interne korporativne procese – od predloga za unapređenje svakodnevnih poslovnih aktivnosti do razvoja novih proizvoda. S ciljem podsticanja inovativnosti, B. Braun godišnje nagrađuje kreativne ideje nagradom "Innovation Prize".
Vrednosti našeg brenda proizlaze iz modernih proizvodnih postrojenja: u našoj "Benchmark" fabrici u Tuttlingenu (SR Nemačka) proteze za kolena i kukove proizvode se visoko naprednom i modernom tehnologijom, a istovremeno se u Melsungenu (SR Nemačka) nalazi trenutno najveći proizvodni pogon ("Leading Infusion Factory Europe - L.I.F.E."), odnosno najveća fabrika infuzionih rastvora (lekova za nadoknadu tečnosti) u Evropi, koja koristi poslednja tehnološka dostignuća u proizvodnji te vrste lekova. Naša inovacija ogleda se i u daljem razvoju proizvoda putem kojih želimo unaprediti radne i/ili terapijske procese u bolnicama, imajući uvek na umu sigurnost pacijenata. Kao primer možemo da istaknemo tehnologiju "safety" (sigurnosne) IV kanile kod Vasofix® Safety / Introcan® Safety kanile koja sprečava povrede pacijenata i zdravstvenih radnika uzrokovane ubodom igle, kao i infekcije koje mogu nastati kao posedica takvih povreda.

Povećana produktivnost
Produktivnost možemo prikazati kroz moderne usluge koje pružamo svojim klijentima, poput sistema naručivanja naše robe i usluga putem interneta. B. Braun klijentima putem e-servisa olakšava pristup proizvodima i bazama podataka,  s ciljem povećanja obostrane produktivnosti i podizanja međusobnih odnosa na viši nivo.

Održivost
B. Braun oseća odgovornost prema svojim zaposlenima i prema regijama/zemljama u kojima direktno posluje. Naše shvatanje održivosti ekološku i socijalnu svest koja se ogleda u pružanju pomoći u kulturnim, umetničkim i sportskim projektima u interesu šire društvene zajednice. B. Braun ceni i promoviše porodične vrednosti i odgovornost prema okolini.