Početna strana   |  Kontakt   |  Lokacije
B. Braun Adria RSRB


 
Početna strana > Kompanija > Održivi razvoj

Održivi razvoj

U svaki deo poslovanja kompanije B. Braun utkana je odgovornost. Kao korporativni građani kontinuirano vodimo brigu o ekonomskoj, ekološkoj i socijalnoj svesti koja se mora ogledati u našem delovanju, inicijativama i projektima na svim tržištima.

Održivi razvoj nije samo jedna od vrednosti naše kompanije, nego ključna komponenta našeg načela "Sharing Expertise" i ključni faktor uspeha 175-godišnje tradicije delovanja B. Brauna.

Zaštita životne sredine

Svi zaposleni u kompaniji B. Braun širom sveta, posvećeni su zaštiti životne sredine i očuvanju prirodnih resursa. B. Braun Melsungen AG je još početkom devedesetih godina XX veka predstavio sistem ekološkog menadžmenta.

Socijalna odgovornost

Održivi razvoj podrazumeva i stvaranje perspektive za buduće generacije. B. Braun se ponosi svojom učešćem u raznim humanitarnim akcijama.

Nauka

Brzi razvoj u oblasti medicine predstavlja nove izazove za medicinsko osoblje i zdravstvene radnike. Samim tim postoji stalna potreba za kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem.

Umetnost i kultura

B. Braun oduvek podstiče razvoj kulture. Ponosimo se svojom zbirkom savremene umetnosti mladih međunarodnih umetnika i slikara.

Sport

Sportske aktivnosti i događanja oduvek su predmet velikog interesa i uključenosti B. Brauna.