Početna strana   |  Kontakt   |  Lokacije
B. Braun Adria RSRB


 
Početna strana > Kompanija

B. Braun - Sharing Expertise.

B. Braun je kompanija sa sedištem u Melsungenu (SR Nemačka), prisutna u 64 zemlje sveta. Jedan je od vodećih svetskih proizvođača medicinskih proizvoda i lekova koji se svakodnevno koriste na odeljenjima anestezije, intenzivne nege, kardiologije, hirurgije i urgentne medicine.

 

Kroz komunikaciju s klijentima i partnerima koji svakodnevno koriste naše proizvode, B.Braun kontinuirano stiče nova znanja, zahvaljujući kojima razvija nova, inovativna rešenja i usluge sa ciljem optimizacije radnih procesa i precedura u bolnicama i zdravstvenim ustanovama širom sveta, stavljajući naglasak na povećanje sigurnosti pacijenata, lekara i medicinskog osoblja u njihovom svakodnevnom radu.

B. Braun danas ima 56.000 zaposlenih u više od 64 zemlje širom sveta, a 2015. godine ostvaruje promet u iznosu od 6,13 milijardi evra.

B. Braun Adria RSRB
B. Braun Adria RSRB

B. Braun Adria RSRB

B. Braun Adria RSRB počela je sa radom 01. 08. 2011. godine i kao najmlađa članica pridružila se B. Braun Adriji iz Hrvatske, odnosno B. Braun kompaniji.
B. Braun Adria RSRB trenutno ima 23 zaposlenih i posluje u sledećim segmentima: Hospital Care, Aesculap i Out Patient Market.

B. Braun odlikuje reputacija stručnosti i standardne odrednice koje su izgrađene kroz 170 godina iskustva. Nudimo širok spektar proizvoda namenjenih zdravstvenoj zaštiti, praćen sveobuhvatnom uslugom visokog kvaliteta.
Naš uspeh odražava našu inovativnu sposobnost da razvijamo nove proizvode, usluge i sisteme, često u saradnji sa bolnicama, univerzitetima i stručnim medicinskim osobljem.