Početna strana   |  Kontakt   |  Lokacije
B. Braun Adria RSRBPočetna strana > Proizvodi > Infuziona terapija

Infuziona terapija

B.Braun nudi sistem za bezbednu infuzionu terapiju. Od rastvora za infuziju do punkcije vene-sve komponente koje se koriste dizajnirane su tako da čine integrisani sistem, koji obezbeđuje bezbednu infuzionu terapiju.

Infuzioni rastvori

Infuzioni i injekcioni rastvori su odavno postali integralni deo kliničke rutine. B.Braun nudi optimalan opseg rastvora za sve primene: pakovani u tradicionalnim staklenim kontejnerima, kesama ili jedinstvenim Ecoflac® plus, Ecobag® i Mini-Plasco® kontejnerima.
više

Setovi za infuziju

Intravenska terapija igra važnu ulogu u nezi pacijenata i odnosi se na parenteralnu primenu tečnosti i lekova, parenteralnu ishranu i transfuzionu terapiju, ubrizgavanjem supstanci u venu. Intravenske terapije više nisu vezane isključivo za bolnice već se mogu primenjivati i kod kuće. Tehnički, IV terapija može se primeniti pomoću različitih tipova setova za infuziju, koji su dizajnirani tako da ispunjavaju zahteve korisnika, od osnovnih do sofisticiranih, npr. gravitacioni sistem, primena pomoću pumpe, primena pomoću uređaja za regulisanje protoka, sistem za kontrolisanje volumena...
više

Infuzione pumpe

Nova generacija infuzione tehnologije je dostupna sa B.Braunovim Space pumpama. Perfusor® i Infusomat® Space su najmanji, najlakši i najsigurniji infuzioni uređaji na svetu sa širokim spektrom funkcija za sve bolničke i kućne potrebe. Kompatibilnost sistema, mogućnost umrežavanja, kao i posebni infuzioni profili za precizno doziranje lekova koji se koriste u intenzivnoj nezi, anesteziji i pacijent-kontrolisanoj analgeziji su standardne funkcije.
više

Venepunkcija

Sve što vam je potrebno za pristup veni možete naći među B.Braunovim proizvodima: od IV kanila sa zaštitnim klip mehanizmom (venski kateteri za perifernu venepunkciju) za kratkotrajnu primenu do sofisticiranih CVC (Centralnih venskih katetera) koji koriste Seldinger tehniku ili direktnu punkciju, sa 1 do 5 lumena u različitim setovima za intenzivnu infuzionu terapiju. Takođe, postoje IV kanile sa krilcima, kao i špricevi i igle.
više

Setovi za mešanje lekova

Verovatno znate veliki broj načina za pripremu leka za infuziju od osnovnih komponenti. Ali da li ste sigurni da znate najefikasniji? B.Braun zna i pokazaće vam. Od najtanje Filter cevčice do nezamenljivog Hemo mini spajka, svaki pojedinačan proizvod obezbeđuje veću sigurnost. U kombinaciji, omogućavaju pripremu lekova na značajno brži, ekonomičniji i bezbedniji način.
više