Pravila korišćenja

Osnovne informacije

Ova internet prezentacija namenjena je pružanju opštih informacija o kompaniji B. Braun, kao i o našim proizvodima i uslugama. B. Braun Adria RSRB posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja internet prezentacije. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje internet prezentacije, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Korišćenjem bilo kog dela ove internet prezentacije, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Ova prezentacija nije namenjena pružanju specijalističkih saveta i uputstava koji se tiču B. Braunovih proizvoda i usluga. Za detaljne informacije i/ili pitanja o našim proizvodima i uslugama, molimo Vas da kontaktirate direktno B. Braun Adria RSRB. Prvim korišćenjem internet prezentacije smatraćemo da ste se u potpunosti upoznali s ovim Pravilima, da su vam jasna i da ih prihvatate. Ako niste saglasni s njima, molimo da ne pristupate internet prezentaciji i ne koristite njene sadržaje.
B. Braun Adria RSRB trudiće se i ulagati potrebne napore kako bi podaci i informacije objavljeni na našoj internet prezentaciji bili potpuni, ispravni, tačni i ažurni. Ipak, B. Braun Adria RSRB ne može se smatrati odgovornim za bilo koju grešku, netačnost, gubitak ili štetu koja može nastati korišćenjem dostupnih informacija. Upotreba naše internet prezentacije i svih povezanih (link) stranica, zajedno sa sadržajem koje pružaju, na ličnu je odgovornost korisnika.
B. Braun Adria RSRB zadržava sva prava da može menjati informacije na ovoj internet prezentaciji u bilo koje doba, prema sopstvenim potrebama, bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi ka internet prezentacijama trećih lica

Ova internet prezentacija sadrži linkove prema prezentacijama trećih lica. Ovi linkovi postavljeni su na internet prezentaciju isključivo u cilju informisanja korisnika. B. Braun Adria RSRB ne može snositi odgovornost za pouzdanost, tačnost ili kvalitet sadržaja na takvim internet prezentacijama i shodno tome, odriče se bilo kakve odgovornosti.

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne i ostale materijale nalazi se pod zaštitom važećeg Zakona o autorskim i srodnim pravima. Sva imena proizvoda, napisana velikim slovima ili označena na bilo koji način, su zaštitni znaci i zaštićene marke B. Braun koncerna. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora.